Početna

POLITIKA

EKOLOGIJA

 GOSPODARSTVO

Poveznice

Kontakt

 

Dr. Molak ponovo na meti egzekutora Hrvatske

Danas sam na svoju duboku zalost i razocaranje dobio pismo od svog prijatelja Dr. Molaka. Ako pogledate i kasnije pismo (nize), priloge na dnu ali i opsezan opus komentara i clanaka koje je Dr. Molak objavljivao u hrvatskim medijima i na webu, lako cete shvatiti zasto taj veliki covjek toliko smeta hrvatskim Judama.

Dr. Zdeslav Hrepic

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

From: Branimir Molak [mailto:bmolak@globalnet.hr]
Sent: Friday, August 11, 2006 7:31 AM
Subject: otkaz

Nakon 12 godina ne dopuštanja rada u osnovnoj struci - energetici u "demokratskoj" Hrvatskoj, mafija me dok sam bio na bolovanju izbacila s posla, jer prema njihovu mišljenju nisam dovoljno stručan (morao bih po njihovu nalogu ponovno polagati tzv. stručni ispit da bih dokazao svoju stručnost), tako da sam trenutno bez priliva novčanih sredstava za život. To je sudbina svih nas koji smo se borili za Hrvatsku, pa valjda mora biti i moja kao posljednjeg ratnog zapovjednika sustava obrane, zaštite i spašavanja civilnog stanovništva RH, koji je mafija ukinula usred Domovinskog rata.

 Srdačan pozdrav
Dr. Branimir Molak

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Slijedi li nakon 15. godina nova bitka za Hrvatsku?

2006-01-01

Prijeki sudovi besmislene politike u Hrvatskoj i danas su aktivni kao i 1992. Nakon više od 12 godina ne dopuštanja rada u osnovnoj struci - energetici u "demokratskoj" Hrvatskoj, mafija me ovih dana dok sam bio na bolovanju izbacila s posla, jer prema njihovu mišljenju nisam dovoljno stručan (morao bih po njihovu nalogu ponovno polagati tzv. stručni ispit da bih dokazao svoju stručnost), tako da sam trenutno bez priliva novčanih sredstava za život i zdravstvenog osiguranja (nakon teške operacije karcinoma moram biti pod kontrolom liječnika, a sada mi ne daju ni to). To je sudbina svih nas koji smo se borili za Hrvatsku, pa valjda mora biti i moja kao posljednjeg ratnog zapovjednika sustava obrane, zaštite i spašavanja civilnog stanovništva RH, koji je mafija ukinula usred Domovinskog rata.
 
Obrana stanovnika u 1991. i 1992. največim dijelom bila je rezultat sposobnosti i snalaženja pojedinaca na lokalnoj razini, stoga nije čudno da je bila i različite uspješnosti u pojedinim dijelovima zemlje. Uz to unutar onih koji su se borili za Hrvatsku bilo je i onih koji su radili protiv interesa Hrvatske i njenih stanovnika, kao što to čine i danas. Stoga ne iznenađuje ono što se događa za Gotovinom,Markačem, Glavašom.... i nama drugima. O zbivanjima - suludoj čistki najkvalificiranijeg i najiskusnijeg kadra u MORH-u 1992. kao ilustraciji stanja u obrani, možete pročitati u mojem prilogu "nagrada" (2. dijelu zbirke o mojim iskustvima iz rata), a o ovome što se danas događa (novi prijeki sudovi), detaljnije ću Vas informirati, ako pokažete interes za to. Prilog "fond branitelja" samo je neznatna ilustracija današnjeg stanja. Javite mi se ako Vas zanima i možete li pomoći da se stanje promijeni. S obzirom na vremensku usklađenost spomenutih zbivanja u Hrvatskoj i onih s druge strane koji bi ponovno u osvajanja, može se postaviti pitanje: Slijedi li nakon 15. godina nova bitka za Hrvatsku?
 
Uz pozdrav
 
Dr. Branimir Molak, dipl.inž.
posljednji ratni zapovjednik sustava obrane, zaštite i spašavanja civilnog stanovništva RH

 

Prilozi:
Cistka iz 1992
Fond Branitelja

 

  Na vrh