Početna

POLITIKA

EKOLOGIJA

 GOSPODARSTVO

Poveznice

Kontakt

 

Izbori i izborne teme

 

 

Zasto je nuzno da i pametni izlaze na izbore

U prilogu je dobar tekst (Poslije svakih izbora, u Hrvatskoj totalitarizam sve jači) s kojim se slazem u svemu osim u zakljucku (radi cega je samo “dobar”).

Naime - bio toga autor clanka svjestan ili ne – izbornom apstinencijom sudjeluje u reizboru mafije na za njih najbolji moguci nacin. Nista tom iskotu nije ni potrebno nego par partijskh poslusnika i par ispranih mozgova uz rezignirani ostatak drzave koji ne zeli glasovati od gadjenja.


Izdvajam iz teksta :

Očito je da u Hrvatskoj tzv. izbori samo služe za razmjenu - prijenos “štafetne palice”, žezla, toljage, fotelje sa žigom... u vođenju pljačke i osiromašenja vlastita stanovništva i rasprodaji svega što je hrvatsko. To je samo razmjena između vrhuški partija – stranaka kćeri, netko bi možda rekao okota, bivšeg Saveza komunista. To su “izbori” za one koji će bolje i brže uništavati sve što je preostalo od Hrvatske, od onih prije njih. To se do sada, nakon Domovinskog rata događalo gotovo svaki puta sve žešće i brže nakon takvih “izbora”. Danas je u Hrvatskoj u biti isto totalitarno društvo kao i prije “demokracije” za vrijeme jedne partije, samo se njeni čelnici, dobrim dijelom bivši članovi CK SK, igraju višestranačja i demokracije i ne dopustaju slobodne izbore u kojima bi se biralo osobe, a ne već u tzv. strankama “izabrane” vrhuške.


Vas
Zdeslav

Na vrh

 

2005-04-14