Početna

POLITIKA

EKOLOGIJA

 GOSPODARSTVO

Linkovi

Kontakt

 

Medijska cenzura

 

 

Dva komentara sa foruma AMAC-ao koja ukazuju na jednako licemjernu politiku vlasnika Hrvatskog slova kao i vlasnika Fokusa

Preneseno sa:

http://p078.ezboard.com/fhrvatiamacforumfrm51.showMessage?topicID=30.topic

 

 

2004-05-31

Damir Borovcak
Clan foruma
Posts: 107
(5/29/04 8:57 pm)
Reply
  Re: fokus

<b>quickly
clan foruma
Posts: 120
(5/28/04 9:01 am)
194.237.142.24
Reply | Edit | Del Re: P.Primorac - DIM SOTONE - naklada VUKMAN</b>------------------------------------------------------------
Predstavljanje navedene knjige bilo je u prostorijama tjednika HRVATSKO SLOVO u 20,00 sati, samo 4 sata nakon pokopa domoljuba i rodoljuba Dubravka Horvatića, osnivača i urednika toga hrvatskog tjednika.

Voditelj (član uredništva i pisac klumne Igor Mrduljaš) nije ga se niti jednom rječju sjetio, nego na moj podstrek grubo i s visine odgovorio:" To smo već obavili prije podne!".

Shvatio sam, kako to ne bi bilo "politički korektno" prema politici rasapnog odnarođivanja trenutačno vladajuće politikantske garniture, iz čijih se jasli ovaj tjednik, za mene od sada, "neHRVATSKO SLOVO", očito novčano potpomaže.

Nakon navedenog događaja sramim se tobožnjih rodoljuba u uredništvu toga, nekad državotvornog tjednika!

Šteta je pri tome za mladoga kršćanskog pisca, vlč. Pavla Primorca, da je već na prvom predstavljanju svoje, koliko sam do sada dospio pročitati, u budućnosti vrlo djelotvorne knjige suprotive nečastivom, osjetio "miomiris sotonina dima".

Ceterum censeo, lustraciju moramo obaviti!
----------------------------------------------------------

Bio sam nazocan tom drskom protokolarnom bezobrazluku!
Radi se o vrlo slicnoj ili istoj stvari. Nikakva razlika izmedju vlasnika FOKUSA i HRVATSKOG SLOVA. Obojica samo razmisljaju sto ce im namignuti odozgo i koliku ce korist od toga imati. I to se onda zove domoljublje, socijalna akademija i sl.
A Dodo nije bio nikad omiljen u (sadasnjim) strukturama vlasti, jer je otvoreno govorio i pitao kuda srljamo!
Mrduljas se naravno pokazao takodjer kao mrduljaska nula! No i on je kao i Majstorovic samo slusao svog novog gazdu, koji je na pocetku tribine bio nazocan. A niti jedan od njih nije Dodi niti do gleznja. Zato je bilo odredjeno da se te veceri Dubravko Horvatic niti ne spomene, iako je bio prvi i najbolji urednik Hrvatskog slova i taj je dan bio pokopan. Otvoriti tribinu Hrvatskog slova na dan njegovog pokopa i ne sijetiti se prvog urednika, bezobrazluk je i sramota par exellence! Nebi me zacudilo niti da Dodina slika nestane i s nove Fokusove naslovnice.
"NISTA NAS NE SMIJE IZNENADITI" - bile su Titine 'istorijske reci' a po mentalnom sklopu ponasanja mnogi njegovi veliki i mali sljednici na sceni su i danas.
D. BorovcakDa se, kako kazu samoupravljaci "nadovezem",

"Ne bi me zacudilo niti da Dodina slika nestane i s nove Fokusove naslovnice."

Predlazem da otvorimo kladionicu!

Ja sam to DOMAH pomislio!


Horvaticeva slika i

"Inzistiranje na povijesnom nezaboravu"!

Kud ces BOLJE!
Steff

Edited by: Ognjistar at: 5/31/04 4:07 pm

   
Superherc
Clan foruma
Posts: 35
(5/31/04 3:26 pm)
Reply
  Re: Fokus

Ovo je jednostavno tragedija. Za vrijeme trecesijecanske Mesic-Racanovske diktature smo imali vise prohrvatskih novina, tocno dvoje, Hrvatsko Slovo i Fokus.

Masonerija i u ovom slucaju uspjesno likvidira sve nepocudne, isto kao i sto su preuzeli HDZ - unutrasnjim virusom.

Ja sam za vrijeme diktature Mesci-Racan svaki tjedan kupovao Hrvatsko SLovo. Te su novine bile gust citati, osobito kolumne Stjepana Suleka, Zorana Vukmana ili pokojnog nam Hrvatine Carla Gustav Ströhma (pocivao u Mir Bozjem).

Tada sam u Hrvatskom Slovu mogao redovno citati o anglosaksonskom fasizmu, o prljavim radnjama kumriveckog poltibiroa itd..

No situacija se drasticno promjenila nakon pobjede masonsko-pederskog HDZa. Od jednom je ono dobro zbog cega su (opravdano) Sracana i Blesica napdali.
Tako se i pojavljuju naslovi poput:

*Krscanin Bush prijatelj novoj krscanskoj vladi na celu sa Sanderom*

*Sanader ispunjava obecanja i vodi nas u EU*

*Odlicna reakcija Sandera cestitanjem "Hristos se rodi"*

*Sanderova vlada ne popusta pritiscima*

...o ostale gluposti.

Ovo mi je tako zalosno sto smo izgubili Hrvatsko Slovo ne mogu vam opisati. I oni se prodali. Zbog cega?

Ili Drug Staljin-Sanader vrsi toliki pritisak i ucjenjuje da se jednostavno mora tako pisati?

Jedino su iznimci ostali na liniji, predvodjeni Zoranom Slavnim Vukmanom.

I sada ovo sa Fokusom. Logican tijek dogadjaja.

Ova je vlada ista kao ranija, kontrolirana iz washingtonsko-londonskih loza, ali za Hrvatsku i Hrvatski narod opasnija, posto vecina misli da je hrvatska, dok smo za bivsu znali da je masonsko-udbaska.

No vidi se i u ovom slucaju da masonerija stiti svog pulena Canadepa. Njhove marionete u strankama i drzavi mogu raditi sto god hoce, ukloniti svakoga i svasta sta smeta projektu, uz svesrdacni blagoslov.

Zamislite situaciju da je Tudjman napravio ovo isto sta Candep sada, t.j. da je na primjer smjenio urednika Fekal Srbunea zbog jednog clanka?

Kako bi se samo krvolocni psi (HHO, Puhovski, LAtin, Butkovic, Jurdana, Pilsel, Banac, Cicak, Pusicka) nalajali!

p.s.
Jedan veliki i casni pozdrav Dr Bobanu i hvala vam sto niste primili Judine Skude!