Početna

POLITIKA

EKOLOGIJA

 GOSPODARSTVO

Poveznice

Kontakt

Sudjelujte!
 

 Sudjelujte!
Pošaljite svoje priloge. Predlažite i komentirajte.

Za bolju Hrvatsku - danas!

Urednik


------------------------------------------------------------------

Povežite svoje web stranice na CroInfo:


---------------------------------------------------

PRIJEDLOG:

Pišite i hrvatskim vlastodršcima. Prema Ustavu Republike Hrvatske, Članak 46. "Svaki građanin ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor".

Stoga …:

ured@predsjednik.hr
premijer@vlada.hr
sabor@sabor.hr

Naravno da odgovor nećete dobiti - kao ni ja ni deseci drugih dobronamjernih ljudi koje osobno poznajem a koji neprestano šalju kojekave “predstavke i pritužbe” i "daju prijedloge" no na njih ne dobijaju odgovor. Istini za volju, nema ni smisla npr. od razbojnika očekivati da će usred pljačke imati vremena ili volje popričati sa opljačkanima - o posljedicama pljačke njihove imovine na njihov život.

No kako kaže Aralica – “Ni ropstvo nema tako jake lance da se upornim glodanjem ne bi mogli preglodati. Dokaz više da svaku stegu valja glodati. Ako je ne pregrizu naši, pregrist će je nečiji drugi zubi”.

Stoga pisma koja šaljete vlastodršcima pošaljite i CroInfo-u. Na taj će način drugi čitati ono u što ste uložili trud i vrijeme ako već neće oni kojima je bilo upućeno. CroInfo je nastao zato jer je slanje dopisa neodgovornim ("koji ne odgovaraju") vlastodršcima ili podobnim urednicima novina – neproduktivno. Slanje onih dopisa koji su završili u smeću (ne)odgovornih još nekolicini prijatelja nije neka utjeha. Internet otvara šire perspektive.

Dr. Zdeslav Hrepić, urednik

 
   1

2

3

4

5