Početna

POLITIKA

EKOLOGIJA

 GOSPODARSTVO

Poveznice

Kontakt

 

Kako vladaju vladari

 

 
Hrvatski i Europski Transplantolozi

Dragi svi,

Ovaj je email (nize) kolao i puno prije nego su nize spomenuti (i ini) politicari reciklirani po tko zna koji put.

Izgleda da nije samo tim politicarima transplatiran mozak, kako se navodi u izvjescu nize, nego i sirokonarodnoj bazi koja je prema rezultatima glasovanja u velikoj vecini (Mesic + Kosor) prezadovoljna stanjem u drzavi. Takvo sto sa zdravim mozgom nebi bilo moguce ali srecom postoje transplatolozi kojih je u Hrvatskoj puno vise zaposlenih u medijima nego u bolnicama. 

Vas
Zdeslav

 -

Subject: ...

Europski kongres transplatologa.

 Predstavnik britanskih doktora izvještava: 

Našli smo čovjeka bez kraljeznice, presadili smo mu kraljeznicei sada, nakon samo jednog tjedna provedenog u bolnici, a zahvaljujući otkrićima britanskih znanstvenika, taj čovjek se odlično osjeća , vec je vani i traži posao.

 Predstavnik francuskih doktora izvještava:

 Ah, u Francuskoj smo učnili mnogo značajniju stvar! Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo,  presadili smo mu plućno krilo, i nakon samo tri dana on se odlično osjeća, već je vani i traži posao!

 Predstavnik talijanskih doktora izvještava:

 Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca, presadili smo svakom od njih polovicu zdravog srca, i nakon samo dva dana obojica se odlično osjećaju i već su vani i traže posao.

 Predstavnik hrvatskih doktora izvještava:

 Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države, i u rekordnom roku već je više od pola stanovništva vani i traži posao!!!

 PS. sve osobe koje dobiju ovaj mail imaju civilnu i moralnu dužnost da ga posalju dalje na barem deset adresa. Nikad se ne zna tko bi za njih opet mogao glasati...

 

Na vrh

 

2005-04-19